Lactibiane H-Py dodatak ishrani sa korisnim bakterijama za povećanje efikasnosti eradikacije (iskorenjivanja uzročnika bolesti) H-Py infekcije. Povećava uspešnost eradikacione terapije za Helicobacter pylori.

Lactibiane H-Py je inovativan spoj sojeva korisnih bakterija i fitoterapije. Namenjen je pacijentima koji se leče od Helicobacter pylori infekcije u cilju povećanja uspešnosti eradikacione terapije. Sadrži posebno odabrane sojeve u dozi od 10 milijardi korisnih bakterija u jednoj kapsuli:

– Lactobacillus plantarum LA 301
– Lactobacillus salivarus
LA 302

Takođe sadrži ekstrakt sladića koji sprečava rast Helicobacter pylori i ekstrakt proantocijanidin iz cimeta koji sprečava adheziju Helicobacter pylori za gastrične ćelije.

Specifični sojevi korisnih bakterija za Lactibiane H-Py se selektivno uzgajaju u skladu sa svim Pileje kriterijumima kvaliteta. Registrovani su i čuvaju se u Pileje nacionalnoj kolekciji Pasteur instituta.

NARUČI

Popiti 1 belu kapsulu i 2 braon kapsule dnevno, tokom 14 dana. Popiti kapsule sa malo vode, tokom glavnog obroka, ne u isto vreme sa ostalom terapijom.

Ne koristiti duže od 4 nedelje bez preporuke lekara.

Napomene:

Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

Proizvod nije namenjen trudnicama, dojiljama i mlađima od 18 godina.

Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu.

Čuvati van domašaja dece.

Način čuvanja:

Proizvod čuvati u originalnom pakovanju, zaštićen od svetlosti i vlage, na temperaturi do 25°C.

Neto količina: 22 g.

Proizvod je pogodan za vegetarijanski i veganski režim ishrane.

Bela kapsula
Sastojci:

Kukuruzni skrob, Lactobacillus plantarum LA 301, Lactobacillus salivarus LA 302, hidroksipropil metilceluloza (zgušnjivač), mono i digliceridi  masnih kiselina (sredstvo za povećanje zapremine), magnezijum stearat (sredstvo protiv zgrudvavanja).

Braon kapsula
Sastojci:

Ekstrakt kore Cinammommum cassia, hidroksipropil metilceluloza (zgušnjivač), ekstarkt korena Glicyrrhiza glabra, kukuruzni skrob, magnezijum stearat (sredstvo protiv zgrudvavanja), sprašeni bambus.